Närviline avapoolaeg Barcelona ja Recreativo vahel lõppes 0:0. 63. minutil pääses kodumeeskond ja nende rohkearvuline fännidearmee Nou Campil pinge alt, kui Gabriel Milito suunas Xavi antud nurgalöögi väravasse. Vaid kaks minutit hiljem andis Thierry Henry hea söödu ja alles 17-aastane Bojan Krkic lõi teise värava.

Kümme minutit enne kohtumise lõppu tehti karistusalas viga Lionel Messi vastu ja argentiinlane realiseeris ise penalti lõppseisuks 3:0.

Real Murcia ja Madridi Reali mängus näitas väljakukohtunik kaheksat kollast ja ühte punast kaarti. Väljakult saadeti lõpuminutitel minema Guti, kes lõi Cesar Arzot.

Kohtumine oli Reali jaoks alanud hästi — juba 9. minutil viis Robinho tiitlikaitsjad juhtima. Teise poolaja alguses Enrique de Lucas nurgalöögi järel viigistas ja Real enam võiduväravat lüüa ei suutnudki. Viimasel mänguminutil oli hoopis rootslasel Henok Goitomil võimalus kodumeeskonnale võit võtta, kuid ta ei suutnud head võimalust realiseerida.

Kuidagi ei suuda oma mängu leida Hispaanias Sevilla, kes kaotas laupäeval kodus Real Mallorcale 1:2.

13. vooru järel on Realil liidrina 29 punkti, Villarrealil on 28 ja Barcelonal 27 silma. Sevilla on alles 10. kohal 15 silmaga.

value="http://www.youtube.com/v/iKRbWhb8lis">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/iKRbWhb8lis"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">