Esimest korda sahises mängus võrk 24. minutil, kui täpne oli Getafe mängumees Allan Nyom, aga kamerunlase tabamus tühistati, sest VAR tuvastas väravale eelnenud olukorras vea Barcelona mängumehe vastu.

Kümmekond minutit hiljem pääses hoopis juhtima Barcelona tänu Antoine Griezmanni väravale. 39. minutiks oli seis juba 2:0, kui tabamuseni jõudis Sergi Roberto. Teise poolaja keskel vähendas Getafe Angel Rodriguezi tabamusest seisu, aga enamaks külalised võimelised polnud ning Barcelona sai 2:1 võidu.

Juba neljandat liigamängu järjest jäi väravata klubi kapten Lionel Messi. Viimati oli argentiinlane nii pikal "põual" hooajal 2013/2014. Küll aga on argentiinlane viimase nelja mänguga kuus resultatiivset söötu jaganud.

Võidukas Barcelona kaotas aga järjekordse tähtmängija vigastuse tõttu. Nimelt lahkus juba 22. minutil reielihase trauma tõttu väljakult vasakkaitsja Jordi Alba. Pole veel teada, kui pikaks hispaanlase vigastuspaus venib.

Barcelona poolt on hooaja lõpuni väljas prantslasest ääreründaja Ousmane Dembele. Pikalt vigastuspausil on ka Luis Suarez, kes aga viimaste uudiste kohaselt võib aprillis juba platsile pääseda.

Kataloonia klubi kerkis võiduga jagama liidrikohta Madridi Realiga. Pealinnaklubil on võimalus taas ainuliidriks tõusta juba homme, kui vastamisi minnakse Celta Vigoga.