Argentiinlast häiris klubi otsus saata meeskonnast minema pikaaegne ründetäht Suarez. Nimelt teatas augustis klubi peatreeneriks asunud Ronald Koeman, et uruguaylane tema plaanidesse ei mahu. Loetud päevad tagasi saigi ametlikuks mehe üleminek liigarivaali Madridi Atletico ridadesse.

Reede hommikul võttis sotsiaalmeedias sõna Messi, kes väljendas oma tuge nüüdseks juba endisele tiimikaaslasele. "Olin hakanud sellest juba vaikselt mõtlema, kuid täna riietusruumis jõudis asi tõesti kohale. Väga raske on, et ei saa sinuga iga päev enam koos olla nii väljakul kui ka selle kõrval," alustas argentiinlane. "Me jääme sind väga igatsema."

"Veetsime palju aastaid, lõuna- ja õhtusööke koos. Selle jooksul juhtus nii mitmeidki unustamatuid asju. On kummaline näha sind teises särgis ning eriti veel väljakul end vastasena," jätkas Messi. "Sa väärisid hüvastijättu, mis oleks klubi ajaloo ühele tähtsamale mängijale kohane."

Seejärel kritiseeris argentiinlane enda koduklubi. "Sa väärisid palju enamat kui see, et klubi sind välja viskas. Tõde on aga see, et enam ei üllata mind miski."

Messiga ühines ka endine Barcelona mängija Neymar. "Uskumatu, kuidas nad käituvad," kommenteeris brasiillane.

Mäletatavasti lootis Messi ise suvel klubist lahkuda, kuid üleminek jäi lõpuks katki, sest ta ei jõudnud Barcelonaga kokkuleppele ning ta ei soovinud klubi vastu kohtusse minna.