Kaks suurt on varem eurosarjades omavahel vastamisi olnud seitsmel korral, millest nii Barcelona kui ManU on võitnud kaks matši.

Kaks viimast omavahelist mängu peeti hooajal 1998/99, kus mõlemad vastasseisud lõppesid tulemusega 3:3. Manchester Unitedi tänasest koosseisust mängisid tollal Gary Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes ja Wes Brown, Barcelona eest vaid Xavi.

Barcelona tegi nädalavahetusel koduliigas 0:0 viigi Espanyoliga ja jääb Madridi Realist maha juba 11 punktiga. Inglismaa valitsev meister, Manchester United, viigistas viimati võõrsil Blackburn Roversiga 1:1 ja juhib Chelsea ees 3 punktiga.

Barcelona peaks täna saama kasutada ka vigastusest taastunud Lionel Messit, Decot ja Thierry Henry`d. “Messi taastub korralikult ja saab täna alustada,” sõnas Barca peatreener Frank Rijkaard. “Henry on alates teisipäevast olnud meeskonnaga koos ja me jälgime, kuidas tema treeningud sujuvad. Decoga on ka nüüdseks kõik korras.”

Kindlasti ei mängi täna Ronaldinho, kes kuulub endiselt vigastatute nimekirja. Distsiplinaarkaristust kannab hispaanlaste ridades Carles Puyol.

Manchester Unitedi eest peaks täna rivis olema ka viimasel ajal vigastustega hädas olnud Wayne Rooney, Owen Hargreaves ja Anderson. Keskkaitsja Nemanja Vidic jättis eilse treeningu Hispaanias vahele, kuid peaks täna siiski mängima.