Neymar, kes siirdus kaks hooaega tagasi maailmarekordilise 222 miljoni euro eest PSG-sse, on korduvalt väitnud, et tahab veel suvise üleminekuakna sulgumise eel Barcelonasse naasta.

Stoichkov ei näe sellisel tehingul mingit mõtet. "Tal (Neymar) poleks meeskonnas kohta, sest seal on juba väga olulised mängijad - Ousmane Dembele, Griezmann, Luis Suarez ja Lionel Messi. Kus ta hakkaks üldse mängima?" küsis 53-aastane bulgaarlane, vahendab Univision. "Ta oleks vaid suur pomm riietusruumis. Mis minusse puutub, siis ma ei tahaks tema tagasitulekut näha."

Ühtlasi leiab Stoichkov, et Barcelona ei saa endale Brasiilia ründetähte majanduslikel põhjustel lubada. "Mõistagi võib olla grupp mängijaid, kes Neymarit tagasi tahavad ja paluvad klubi presidendil teda osta, kuid Barca ei kuluta talle ainsatki eurot, sest neil pole raha, mida PSG-le maksta," lisas Stoichkov, kes võitis 1994. aastal Barcelonat esindades Ballon d'Ori.

Barcelona on ostnud sel suvel uusi mängijaid juba 250 miljoni euro eest. Kõige kallimad ostud on olnud Antoine Griezmann, kelle eest käidi Atleticole välja 120 miljonit, ja Frenkie de Jong, kelle eest tasuti Ajaxile 75 miljonit.