Kes on need klubid, kes on sel hooajal võimelised üllatama? Teemat diskuteerib Eurosport koostöös jalgpalli statistikasaidi Squawkaga.

AVALDA ARVAMUST: Kes Sinu arvates sel hooajal "mustaks hobuseks" kujuneda võiks?

Madridi Atletico

Madridi "teine" klubi Atletico on alustanud hooaega nelja võiduga, lüües selle jooksul 14 väravat. Atletico on näidanud, et suudab eurosarju edukalt mängida, olles võitnud 2010. ning 2012. aastal Euroopa liiga.

Atleticol on ka üks kergemaid gruppe (FC Porto, Peterburi Zeniit, Viini Austria), suurepärane ründenelik (David Villa, Arda Turan, Koke, Diego Costa) ja eelmise Hispaania liiga hooaja parim kaitse.

Manchester City

City pole hoolimata hullumeelsetele summadele viimasel kahel hooajal alagrupist edasi jõuda. Võrreldes möödunud hooajaga on neil grammi võrra kergem alagrupp (Dortmundi Borussia ja Madridi Real on asendunud Müncheni Bayerniga). Ülejäänud meeskonnad, Viktoria Plzen ja Moskva CSKA, peaksid olema kindlalt võidetavad.

Meeskonna hooaja algus on olnud tavapärasest veidi tagasihoidlikum (Inglise liigas nelja kohtumisega 7 punkti). Meeskond peab parandama välimängude vormi, sest eelmisel hooajal ei teeninud nad sarja neis kohtumistes ühtegi punkti.

Donetski Šahtar

Šahtar jäi suvel ilma ründepaarist Fernandinho ning Henrik Mkhitaryan. Kuid asemele on toodud Fred, Wellington Nem ning Bernard.

Ukraina meistritel pole alagrupis, kuhu kuuluvad Madridi Real, Leverkuseni Bayern ja Real Sociedad, midagi kaotada.

Napoli

Napolil on raske alagrupp (Londoni Arsenal ja Dortmuni Borussia), kuid nende pingil istub ülikogenud Rafa Benitez.

Liider Marek Hamsik on alustanud hooaega kolme väravaga neljas kohtumises. Lisaks on eesliinis Realist soetatud Gonzalo Higuain.

FC Porto

Porto müüs suure raha eest suvel maha Joao Moutinho ja James Rodriguezi, kuid soetasid Juan Quintero - U20 MM-i staari, kes tekitas möödunud hooajal Itaalia klubis Pescara 19 väravavõimalust.

Lisaks on Portol koos Madridi Atleticoga kerge alagrupp.