FC Barcelona asus kohtumist juba 19. minutil juhtima, kui Prantsusmaa koondislane Thierry Henry oma kahekümnelt meetrilt palli värava tahanurka lõi, kirjutab soccernet.ee

31. minuti alguses kasvatas Lionel Messi skoori veelgi, kui ta Atletico kaitsjad üle mängis ning mänguvahendi värava paremasse alumisse nurka saatis. Tundus, et kodumeeskonna jaoks on mäng läbi, kuid nii see siiski ei olnud.

Minut hiljem üllatas endine Villarreali ründaja Diego Forlan (pildil) Barca väravavahti Victor Valdest, kui ta ootamatult vasaku jalaga kauglöögi väravale saatis. Valdest üllatas see löök aga nii väga, et mees ei jõudnud reageerida ning pall maandus väravas.

Kohtumise 56. minutil pääses Sergio "Kun" Agüero hea söödu tagajärel Barca kaitsjatest mööda ning kui ründajale hakkas ohtlikult lähenema Valdes, lõi argentiinlane palli väravasse, viigistades seisu.

Teise poolaja keskel andis Samuel Eto'o imelise läbisöödu islandlasele Eidur Gudjohnsenile, kes Atletico väravavahi Leo Francoga silmitsi jõudes palli kõrvale Henryle söötis, kes omakorda mänguvahendi raamide vahele lükkas.

Kohtumise 80. minutil viigistas Diego Forlan aga taas seisu, kui ründaja penalti realiseeris. Valdes arvas ära küll poole, kuhu hüpata, kuid Forlani võimast lööki hispaanlasest väravavaht peatada ei suutnud.

Heitluse eelviimasel normaalajaminutil pani aga Kun Agüero Vicente Calderoni publiku rõõmust rõkkama, kui ta kaitsjate selja taha pääses ja palli väravasse saatis, tuues Atleticole ülimagusa 4:3 võidu.

Kolm punkti tabelisse juurde saanud Atletico asub nüüd viiendal positsioonil, liidrist Barcast jäädakse maha 21 punkti. Järjekordne punktikaotus tähendas aga FC Barcelonale seda, et 12-punktine vahe jälitaja Real Madridiga on kahanenud juba neljale punktile.