Unitedi juhatus kinnitas Moyesi peatreeneriks ühehäälselt.

Ferguson: "Kui me arutasime, kes kandidaatidest meie nõudmistele kõige enam vastavad, siis me olime kõik Moyesi poolt. David on aus mees tugeva tööeetikaga. Olen tema tööd juba kaua imetlenud. Pöördusin tema poole juba 1998. aastal sooviga ta abitreeneriks võtta. Ta oli siis noor mees ja alles oma karjääri alguses ning alates sellest ajast on ta Evertoniga teinud suurepärast tööd. Pole küsimustki, et tal on kõik olemas, mis me selle klubi peatreenerilt ootame."

Moyes: "On suur au saada pakkumine hakata järgmiseks Manchester Unitedi peatreeneriks. Ma olen meelitatud, et Sir Alex nägi minus selle töö jaoks piisavalt materjali. Austan väga kõike, mis ta on selle klubi ja jalgpalli jaoks teinud. Tean, kui raske saab olema kõigi aegade parima treeneri järel koht üle võtta, kuid sellist võimalust ei tule just tihti ette ning ma ootan tõesti huviga, millal saan meeskonda juhendama hakata."

Lõpetuseks tänas Moyes Evertoni juhatust ja fänne talle antud võimaluse eest. Moyes töötas Evertonis 11 aastat ning hoidis klubi püsivalt Premier League'i tabeli esimeses pooles, saavutades 2005. aastal isegi Meistrite liigasse viiva neljanda koha.

Nagu Alex Ferguson, on ka David Moyes šotlane.