AS Roma väravad lõid Christian Panucci 34. minutil ning Mirko Vucinic 48. ja 58. minutil. Inglaste auvärava lõi John Terry veerand tundi enne kohtumise lõppu.

Nelja vooru järel on Chelsea A-alagrupis endiselt esikohal 7 punktiga, kuid AS Roma ja Bordeaux on tõusnud Inglismaa klubi kannule. Nii itaallastel kui ka täna CFR Cluj 2:1 võitnud prantslastel on nüüd 6 punkti.

B-grupis oli suurüllatust serveerimas Küprose meeskond Anorthosis, kes juhtis veel kümme minutit enne lõpuvilet Itaalia valitseva meistri Milano Interi vastu 3:2. 81. minutil päästis itaallased häbist Julio Cruz, kes lõi 3:3 viigivärava. Inter juhib seda alagruppi 8 punktiga, järgnevad Anorthosis 5, Panathinaikos 4 ja Bremen 3 punktiga.

C-grupis ei suutnud FC Barcelona koduväljakul Baseli vastu enamat 1:1 viigist. Lionel Messi viis küll kodumeeskonna teise poolaja keskel juhtima, kuid Basel viigistas 82. minutil Eren Derdiyoki tabamusest. Barcelonal on nüüd 10 punkti, täna kodus Donetski Šahtari 1:0 võitnud Lissaboni Sportingul 9, Šahtaril 3 ja Baselil 1 punkt.

D-alagrupis päästis FC Liverpoolile kodus Madridi Atletico vastu 1:1 viigipunkti Steven Gerrard, kes realiseeris viimasel mänguminutil penalti. Liverpoolil ja Atleticol on nüüd 8, Marseille`l ja PSV-l 3 punkti. Marseille nahutas täna kodus PSV Eindhovenit 3:0.

A-alagrupp:
CFR Cluj — Bordeaux 1:2
AS Roma — Chelsea 3:1

B-alagrupp:
Anorthosis — Internazionale 3:3
Bremen — Panathinaikos 0:3

C-alagrupp:
Sporting — Šahtar 1:0
FC Barcelona — Basel 1:1

D-alagrupp:
Liverpool — Atlético 1:1
Marseille — PSV 3:0