Scholes tegi vea Christian Wilhelmssonile ja Francesco Tottile ning saadeti kahe kollase kaardi tõttu avapoolajal platsilt minema.

Roma asus kohtumist juhtima 44. minutil, mil palli saatis väravasse Rodrigo Taddei. ManU poolel viigistas Wayne Rooney, kes oli viimati Meistrite Liigas värava löönud 2004. aastal.

AS Romale kindlustas väärtusliku 2:1 võidu vahetusmängija Mirko Vucinici tabamus 66. minutil. Oma osa selles väravas oli ka ManU puurivahil Edwin van der Saril, kes ei tegutsenud just kõige kindlamalt.

ManU peatreener Sir Alex Ferguson tunnistas kohtumise järel, et jäi vaatamata kaotusele tulemusega rahule. “Arvestades, et mängisime kümnekesi, oli see korralik tulemus. Eemaldamise osas ei saa ma kohtunikule etteheiteid teha. Paulile meeldib agressiivselt mängida, kuid euromängudel karistatakse see ära.”

“Meil on nädala pärast koduväljakul Old Traffordil hea võimalus edasipääs kindlustada,” leidis Ferguson.

Meeskondade koosseisud:
Roma: Doni, Panucci, Mexes, Chivu, Cassetti, Wilhelmsson (Vucinic 62), Taddei (Rosi 82), De Rossi, Perrotta, Mancini, Totti.

ManU: Van der Sar, Heinze, Ferdinand, O’Shea, Brown, Ronaldo, Giggs (Saha 77), Carrick, Scholes, Rooney, Solskjaer (Fletcher 72).