Naasnud laupäeval Inglise esiliigaklubi Nottingham Foresti juurest ligi paar nädalat väldanud katsetelt, võis Kotenko hakata nautima auga välja teenitud talvepuhkust.

„Nii peatreener kui ka väravavahtide juhendaja ütlesid, et tahavad mind uuest aastast oma meeskonda,” kinnitas Kotenko, kes kuulub praegu veel sügisel Norra esiliigast teise liigasse pudenenud Sandnes Ulfi ridadesse.

„Olen kindel, et mulle öeldi tõtt. Pean veel ootama, sest rahvusvaheline üleminekuaken avaneb alles 1. jaanuarist.”

Kotenko siirdumine Forestisse sõltub paljuski klubi teistest väravavahtidest. „Kui Nottinghamil õnnestub praeguse esinumbri Lee Campi rendilepingut mehe koduklubi Queens Park Rangersiga hooaja lõpuni pikendada, aga ei õnnestu vähese mänguaja üle rahulolematut teist numbrit Paul Smithi talvel kuhugi välja laenata, peaksin ootama tõenäoliselt suveni,” lausus Kotenko.

Forest on esimene valik

Kui Campi ei õnnestu kevadeni meeskonnas hoida või Smithist saadakse jaanuaris lahti, on Kotenko tee Forestisse juba talvel avatud, sest iga meeskond vajab vähemalt kahte kogenud puurilukku.

Kui Kotenko asjaajamine Forestiga ei suju ja tal ei õnnestu jaanuaris udusele Albionile kolida, lubas Inglise klubi anda suvel Eesti koondislasele uue võimaluse. Forest on Kotenko esimene valik. „Tahaksin karjääri jätkata Nottinghamis!” kinnitas pallur.

Refereeritud artikli täistekst Eesti Päevalehes.