Tottenham võitis võõrsil Manchester City 2:0, Arsenal oli samuti võõral väljakul üle Blackburnist lisaajal 3:2.

Tottenham asus võõrsil Manchester City vastu juba viiendal minutil juhtima, kui paremalt äärelt läbisööstu teinud Aaron Lennon andis värava ette hea söödu, mille Jermain Defoe väravaks vormistas. Kui mängitud oli 20 minutit, leidis kohtunik, et Didier Zokora viga Elano vastu on väärt punast kaarti ja külalised pidid jätkama kümnekesi.

Manchester City üritas küll meeleheitlikult viigiväravat, kuid Tottenhami puurivaht Paul Robinson oli ülesannete kõrgusel. 82. minutil lõi Steed Malbranque lõppseisuks 2:0.

Arsene Wenger saatis Blackburni vastu platsile teise koosseisu, kes suutis lisaajal ka võidu saavutada. Abou Diaby ja Eduardo väravad viisid külalised kahe väravaga juhtima, teise poolaja keskpaigaks oli Roque Santa Cruz oma kahe tabamusega viigistanud.

Kuigi 90. minutil jäi Arsenal Denilsoni eemaldamise järel vähemusse, jõudsid just nemad lisaajal võiduväravani. Värava autoriks oli 104. minutil Eduardo.

Täna õhtul on Londonis Carling Cupi veerandfinaalis vastamisi Chelsea ja Liverpool. Juba varem on koha poolfinaalis kindlustanud Everton.