Kosilaseks osutub antud allika andmetel Reading, mis mängib samuti Inglise kõrgliigas ning baseerub Londoni külje all. Just asukoha tõttu eelistab Venemaa koondise poolkaitsja Readingut näiteks rahaliselt hoopis teisest klassist Peterburi Zeniidile - Aršavin on end perega Inglismaal sisse seadnud ja tagasi kodumaale praegu kolida ei soovi.

Kui Arséne Wenger ja Arsenal ostsid 2009. aastal Aršavini Zeniidist 18 miljoni euro eest, siis praeguseks üleminekusummaks Readingusse hinnatakse olevat 5-6 miljonit.

Kui Arsenali üks omanikest on venelane Ališer Usmanov, siis kaasmaalasteta ei oleks ta ka oma uues klubis - Readingu omanik on Anton Zingarevitš ning meeskonna tipuründajana tegutseb Pavel Pogrebnjak. Muide viimati nimetatuga on Aršavin isegi väga hea tuttav, sest peale Vene koondise on mehed mänginud koos ka Zeniidis, kus mõlemal oli 2008. aastal suur roll UEFA karika võitmisel.

Aršavin, kes pääses viimati väljakule 9. detsembril Meistrite Liiga mängus Olympiakosega, on löönud Arsenalis 142 mänguga 31 väravat ning andnud suisa 43 väravasöötu.

Saagu mis saab, aga vaevalt Arsenali poolehoidjatel Aršavini neli väravat Liverpooli vastu kunagi meelest lähevad: