Argentiinlase sõnul saigi tema tüli Reali ja klubi presidendi Florentino Pereziga alguse Brasiilia MM-i ajal, mil ta sai vigastada.

"Sain Madridi Realilt kirja jalgpalli MMi finaalmängu päeval kell 11:00. Seal öeldi, et ma ei mängiks finaalis," avalikustas Di Maria, vahendab goal.com.

"Meie finaalmäng algas kell 16 ning ma tegelesin selleks valmistumisega Rebisin kirja puruks, mul oli ükskõik, ma ei hoolinud sellest. Rääkisin peatreener Alejandro Sabellaga ning tema langetas otsuse. Mina ei tahtnud teda survestada. Ma teadsin, et võin juba 15 minutil uuesti vigastada saada ja jätta meeskonna hätta. Ma ei tahtnud seda," selgitas finaalist eemale jäänud Di Maria.

Nii Perez kui Reali peatreener Carlo Ancelotti väitsid pärast Di Maria müümist, et argentiinlane tahtis klubist ise lahkuda. Di Maria lükkas selle väite ümber.

"Mina ei ole kunagi tahtnud Realist lahkuda. Mitte kunagi. Kuid kui sind enam ei taheta, siis on aeg edasi liikuda. Öelgu minu kohta mida tahavad. Tean, et minu poolt Realile teenitud miljonid aitavad klubil edasi minna," lisas argentiinlane.

Real müüs Di Maria augusti lõpus Manchester Unitedisse 75 miljoni euro eest.