“Praegu on hea moment mänguks Barcelonaga. Meeskond on füüsiliselt ja psühholoogiliselt heas valmisolekus ning mul on kasutada terve koosseis,” sõnas Ancelotti, kelle sõnavõtu järel sai aga teatavaks, et Filippo Inzaghi viirushaiguse tõttu siiski osaleda ei saa.

Ancelotti juhendatav AC Milan võitis Itaalia meistriliigas viimati Interi 1:0 ja vähendas vahe liidermeeskonna Juventusega neli vooru enne hooaja lõppu vaid viiele punktile.

Ancelottil peaks olema Barcelonaga mängus võimalik kasutada ka Serginhot ja Massimo Ambrosinit, kes Interiga kohtumises ei osalenud.

Frank Rijkaardi juhendatav Barcelona võitis nädalavahetusel koduliigas Samuel Eto’o väravast Villarreali 1:0. Rijkaard andis selles mängus puhkust Ronaldinhole, kerge vigastusega lahkusid aga platsilt Henrik Larsson ja Santi Ezquerro.

Kindlasti ei saa Rijkaard AC Milani vastu Itaalias toimuvas avamängus kasutada vigastatud Lionel Messit ja distsiplinaarkaristust kandvat Decot.

Reutersi andmetel võivad AC Milan ja Barcelona teisipäevases poolfinaali avamängus kasutada järgnevat algkoosseisu:
AC Milan: Dida; Cafu, Alessandro Nesta, Kakha Kaladze, Paolo Maldini; Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf; Kaka; Andrei Ševtšenko ja Alberto Gilardino.
FC Barcelona: Victor Valdes; Juliano Belletti või Oleguer, Carles Puyol, Rafael Marquez, Giovanni van Bronckhorst või Silvinho; Mark van Bommel, Edmilson, Andres Iniesta või Thiago Motta; Ludovic Giuly, Ronaldinho ja Samuel Eto’o.

Teises UEFA Meistrite Liiga poolfinaalis on vastamisi Londoni Arsenal ja Villarreal. Selle paari avamäng on kolmapäeval Londonis.