Itaalia meistermeeskond maksab Realile 33-aastase Ronaldo eest 105 miljonit eurot. Torino klubi jaoks on tegemist uue rekordostuga. Nende senine kallim mängija oli Gonzalo Higuain, kelle eest maksti 75,3 miljonit.

Viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldo mängis Realis alates 2009. aastast ning lõi 438 mänguga kokku 451 väravat. Portugallane võitis Realiga 16 karikat, seejuures neljal korral Meistrite liiga ja kahel korral Hispaania meistritiitli.

"Madridi Real soovib avaldada tänu mängijale, kes on ennast tõestanud maailma parimana ja esindanud meie klubi meie ühel parimal hiilgeajal. Madridi Reali jaoks jääb Cristiano Ronaldo alati üheks meie suurimaks legendiks. Real jääb alati sinu koduks," tänas Real oma koduleheküljel Ronaldot.

Ronaldo sõlmib Juventusega 4-aastase lepingu, mis toob talle väidetavalt sisse 120 miljonit eurot. Kui Juventuses on tema aastapalgaks 30 miljonit, siis Realis oli see 21 miljonit.

Ronaldo vihjas klubist lahkumisele juba mai lõpus Kiievis peetud Meistrite liiga finaali järel, kus Real krooniti kolmas aasta järjest tšempioniks.

Kreekas Kalamatal puhkav Ronaldo kohtus täna Juventuse presidendi Andrea Agnelliga. Eile õhtul oli jalgpallitäht rääkinud telefoniteel Juventuse peatreeneri Massimiliano Allegriga.

Ronaldo agent Jorge Mendes oli täna Madridis, kus kogunenud Reali juhtkond otsustas portugallase ülemineku heaks kiita.