Esimene mäng peetakse pühapäeval kell 13:00 Hiiu kunstmuruväljakul ning teine kohtumine 24. novembril kell 13:00 Kuressaare kunstmuruväljakul, teatab EJLi pressiteenistus.

“Kuigi FC Kuressaare hooaeg meistrilligas ei ole olnud kuigi edukas, on nad siiski näidanud head mängu ja saanud selle aasta jooksul hulgaliselt kogemusi tugevate vastastega,” märkis JK Kalju peatreener Getulio Aurelio.

“Selge on see, et Kuressaare on hetkel igale Esiliiga meeskonnale tugevaks vastaseks. Nõmme Kalju on praegu komplekteeritud nii vanadest kogemustega mängijatest kui noortest ja ambitsioonikatest poistest ja see kooslus teeb meist Kuressaarele ohtliku vastase. Kalju tahab ennast tõestada ja läheb üleminekumängudele ilma igasuguse eelarvamuseta, eesmärk on ainult võit!“ teatas Getulio Aurelio.

FC Kuressaare peatreeneri Jan Važinski mängueelne kommentaar: „Ees on kaks rasket mängu, vastas on väga kogenud koosseis ja kogenud treener. Hooaeg oli päris pikk ja väsimus on juba päris suur ja kahe raundiga mäng muudab asja veel raskemaks. Austame, kuid ei karda Nõmme Kaljut, sest nemad käisid meie mängu vaatamas ja meie nende oma ning mingeid üllatusi kummalegi tulla ei tohiks, sest kõik on enam-vähem tuttav ja selge. Kõik aga sõltub sellest, kuidas me oleme pühapäeval kell 13:00 esimeses raundis ja siis vaatame, mis teine mäng toob.”

Pühapäeval algavad ka otsustavad Esiliiga üleminekumängud, kus on vastamisi VJK Rakvere ja Viljandi JK Tulevik II.

Esimene kohtumine selles paari toimub 18. novembril kell 13:00 Rakvere kunstmuruväljakul ning teine 24. novembril kell 13:00 Viljandi kunstmuruväljakul.

“Esialgu piisab meile teadmisest, et Tulevik II ei tule Rakverre kaotusmõtetega ning samas püüame teha kõik, et kolm punkti ikkagi koju jätta,” lausus VJK Rakvere treener Ain Mets.

“Kerge see mäng meile olema ei saa, aga loodan, et meeskond suudab end selle hooaja kõige tähtsamaks mänguks kokku võtta,” märkis JK Tulevik II juhendaja Aivar Lillevere.