Registreerimiseks vajaliku avalduse ja võistkonna ankeedi blanketi leiate EJLi kodulehelt rubriigist blanketid. Osavõtutasu on kõikidele võistkondadele 1 miinimumpalga suurune summa, mis tuleb tasuda EJLi arvele või maksta kohapeal enne võistkonna registreerimist. Mängijate nimelise registreerimise viimane tähtaeg on üks päev enne esimest mängu ning hooaja jooksul uusi mängijaid juurde registreerida ei ole võimalik.

17. septembril kell 12:00 toimub EJLi suures saalis ka saalijalgpalli konverents, kus tutvustatakse saalijalgpalli juhendit ning reegleid. Oodatud on kõik meistrivõistlustest osavõtvate klubide esindajad.

Saalijalgpalli hooaeg kestab novembri algusest märtsi alguseni, mängud toimuvad nädalavahetustel. Saalijalgpalli Meistriliiga moodustavad 2007/2008. aasta hooaja 7 paremat Meistriliiga võistkonda ning üleminekumängudel võitnud võistkond. Kõik ülejäänud registreerunud võistkonnad jagatakse regionaalse printsiibi alusel Esiliiga alagruppidesse arvestusega, et ühes grupis ei oleks üle 8 võistkonna. Mängude kalendri koostab EJLi võistluste osakond peale võistkondade registreerumist.

2008/2009. aasta saalijalgpalli meister saab õiguse esindada Eestit UEFA Futsal Cupil, kuhu sõitmisega seotud kulud katab EJL.

Saalijalgpallurid loositi alagruppi

Loosi tahtel on Eesti saalijalgpalli koondise vastasteks 2010. aasta EM-valikturniiri B-alagrupis Bulgaaria, Läti ja Armeeniaga.

Alagrupiturniir peetakse järgmise aasta 14.–22. veebruarini Bulgaarias. Igast alagrupist pääseb edasi võitja ning kõigi gruppide peale ka kaks paremat 2. koha omanikku.