Klubi saab seda endale lubada, kuna väidetavalt tehakse varsti avalikuks Gareth Bale'i megatehing ehk müümine pea 100 miljoni eest Madridi Realile.

Eilse mängu järel ei tahtnud Tottenhami peatreener Andre Villas-Boas veel huvi Hulki üle kinnitada, kuid ajaleht kirjutab, et enne üleminekuteakna sulgumist 2. septembril tahab Villas-Boas meeskonda juurde tuua kaks edurivimeest.

Väidetavalt on juba kokkulepe olemas AS Roma ründaja Erik Lamelaga, kes ostetakse Itaalia klubist ära 26 miljoni naela eest. Lamela olla pühapäevase mängu Livorno vastu vahele jätnud, et reisida Londonisse.

Samuti on Tottenham välja käimas 7,5 miljonit naela Bukaresti Steauale nende rumeenlasest kaitsja Vlad Chirchesi eest. Spurs on huvi üles näidanud ka Fabio Coentrao (Real) ja Milano Interi kaitsja Alvaro Pereira vastu, kes võib neil mängida vasakut kaitsjat või vasakut äärepoolikut.

Mirror lisab, et Madridi Real teatab Bale'i üleminekust neile 99 miljoni euro eest järgmise 24 tunni jooksul, tõenäoliselt homme hommikul.