Ajaleht kirjutab, et ManU peatreener Sir Alex Ferguson on Lewandowskil silma peal hoidnud juba eelmisest suvest alates ning saatis oma skaudid ka kolmapäevasele Dortmundi 4:1 võiduga lõppenud kohtumisele Realiga.

"Lewandowski on keeldunud Saksamaa meistritega uut lepingut allkirjastamast ning leppinud põhimõtteliselt kokku Bayerniga. Kuid on selge, et Dortmundi juhid ei taha teda oma põhirivaali juurde lasta, eriti pärast seda, kui Mario Götze sinna juba 37 miljoni euro eest läks," kirjutab väljaanne. Samuti polevat poolakal soovi Dortmundi fännide põlu alla sattuda.

Lewandowskile lähedased allikad väidavad, et pallurile on pakkumisi tehtud erinevatest Saksamaa ja Hispaania klubidest, kuid mehe süda kuulub Premier League'ile ning ta eelistaks eelkõige just Manchester Unitedit, seejärel alles Manchester Cityt ja Chelseat.

Uudis Lewandowski soovist ManU-ga liituda tuli veidi aega pärast seda, kui ManU lükkas ümber kuuldused, nagu oleks Juventus ladunud lauale 12 miljonit naela nende Portugali ründaja Nani eest. Regulaarset mänguaega ihkav Nani on kuulduste kohaselt kiikamas ka kodumaa klubide Porto ja Benfica poole.