"Võime kinnitada, et 59-aastane mees Põhja-Walesist on seoses selle intsidendiga vahistatud. See mees on viidud politseijaoskonda ning teda küsitletakse," vahendab The Guardian kohaliku politsei pressiteadet. "Merseyside'i politsei tänab Põhja-Walesi politseid ja Liverpooli jalgpalliklubi nende abi eest selle juhtumi lahendamisel."

Eilne Liverpooli 2:1 võiduga lõppenud FA Cupi kohtumine oli esimene mäng Liverpooli ja Manchester Unitedi vahel pärast 15. oktoobrit, kus Evra Prantsuse telekanalile antud intervjuus ütles, et Luis Suarez solvas teda rassistlikult. Intsidendi tagajärjel sai Suarez kaheksamängulise võistluskeelu.

Vihased Liverpooli fännid ei andnud laupäeval Evrale hetkeksi rahu ning vilistasid ta iga pallipuute peale välja. Kui ajakirjanikud selle kohta Liverpooli peatreenerilt Kenny Dalglishilt aru pärisid, vastas šotlane: "Kas te tahate mind üles kütta? Miks ma peaksin Evras pettunud olema? Ma ei suuda uskuda, et te mult esimese asjana seda küsite. Olete te kunagi üldse jalgpalli mänginud? Ma olen väljavilistamisega harjunud."

Dalglishi sõnul käitusid mõlema meeskonna fännid eilsel matšil korralikult. "Nende vahel ei pruukinud olla vastastikust austust, kuid mõlemad osapooled olid suurepärased. Ma ei usu, et seal midagi kohatut oli," lisas ta, kuigi Liverpooli fännide üheks põhilauluks oli tribüünidel viisijupp sõnadega "There's only one lying bastard" (tõlk: on ainult üks valelik värdjas).