Mängu avavilest alates pani külalismeeskond Flora viljandlastele surve peale, mis üsna varakult ka vilja kandis. 7. mänguminutil võitis Jarmo Ahjupera karistusala joone lähistel palli, võttis selle oma kontrolli alla ja põrutas nahkkera tugevalt värava nurka. Viljandi puurivahil Toomas Tohveril polnud võimalustki pallini jõuda.

Vaid kümme minutit hiljem õnnestus Ahjuperal uuesti särada. Pärast ilusat kombinatsiooni sai ta taaskord oma kauglöögioskust demonstreerida. Ka seekord leidis 23-aastase mängumehe tugev pommlöök tee viljandlaste väravavõrku.

Treener Karel Voolaid oli esimese poolajaga rahul. “Alustasime kohtumist aktiivselt ja üritasime kiiresti värava lüüa, mis meil ka õnnestus. Meil oli esimese pooltunni jooksul mitmeid võimalusi- õnneks suutis Jarmo omad momendid kenasti realiseerida. Kui seis oli 2:0, mäng rahunes.”

Teisel poolajal aktiveerus ka võõrustajate mäng ja loodi mõned väravamomendidki. Positiivsest küljest paistsid silma vennad Sander ja Eino Puri. Kohtumise lõppedes viljandlaste hoog rauges ja initsatiiv kandus taaskord Flora kätte. Omad head väravavõimalused olid Vjatšeslav Zahovaikol ja Martin Vungil.

84. minutil vormistas Ahjupera oma kohtumise kolmanda väravaga mängu lõpptulemuseks 3:0. Flora soomlasest poolkaitsja Juha Hakola triblas mööda Viljandi kaitsemängijatest ja andis äärest kauni palli karistusalla, mille Ahjupera vaevata peaga lati alla kõksas.

“Teise poolajaga ei saa väga rahule jääda — lasime vastastel liialt domineerida, kuid õnneks kaitse pidas hästi. Kuigi võit ei tulnud kergelt, täitsime oma eesmärgi ja saime tabelisse vajalikud kolm punkti,” rääkis Karel Voolaid.

Teises eilses Eesti jalgpalli Meistriliiga mängus võitis Narva Trans 2:1 Pärnu JK Vapruse.

Meistriliigat juhib Tallinna FC Levadia 54 punktiga (21-st mängust), järgnevad Tallinna FC TVMK 49 (22), Narva JK Trans 47 (22) ja Tallinna FC Flora 47 (22).