Keskmise spordisõbra jaoks oli viimaste tundide tehingutest ehk huvitavaim David Luizi naasmine Londoni Chelseasse.

29-aastane Brasiilia keskkaitsja lahkus Chelseast Pariisi Saint-Germaini kaks aastat tagasi 50 miljoni naela eest, Inglise tippklubisse naaseb ta 30-miljonilise üleminekutasuga.

Antonio Conte tegi viimasel minutil teisegi suure ostus, soetades Fiorentinast 23 miljoni naela eest vasakkaitsja Marcos Alonso.

Vigastustealdis Jack Wilshere siirdub laenulepingu alusel oma kasvatajaklubist Londoni Arsenalist Bournemouthi, et mänguaega ja seeläbi ka enesekindlust koguda.

Itaalia koondise ründaja Mario Balotelli lahkub Liverpoolist, liitudes Prantsuse kõrgliigaklubi Nice'iga. Üleminekutasu suurus oli väidetavalt null.

Prantsusmaa koondise ja Newcastle Unitedi pikaaegne keskväljamees Moussa Sissoko kannab nüüdsest Tottenham Hotspuri särki, ülemineku suuruseks hinnatakse olevat kuni 30 miljonit naela.

Samuti kirjutas eile lepingule allkirjad alla Prantsuse koondise poolkaitsja Samir Nasri, kelle üleminek Manchester Cityst Sevillasse oli juba mõned päevad varem ilmsiks tulnud.

Päev varem oli Londoni Arsenal ostnud Valenciast 35 miljoni eest Saksamaa keskkaitsja Shkodran Mustafi ja 17 miljoni eest Deportivo La Corunast hispaania ründaja Lucas Perezi.

Liverpooli keskkaitsja Mamadou Sakho ütles ära West Bromwich Albionile, Stoke Cityle ja Besiktasele ning jätkab Jürgen Kloppi meeskonnas. Otsus on üllatav, sest Inglise meedia andmetel öeldi talle Liverpoolis, et ta on alanud hooajal treenerite kuues valik oma positsioonil.

Ülevaate Inglise liiga olulisematest üleminekutest leiad siit.