18-aastane Rashford tegi ManU põhimeeskonna eest alles oma teise kohtumise, saades kirja kaks väravat ja ühe väravasöödu. Debüüdi tegi noorründaja, kes seni sel hooajal mänguaega teeninud vaid Unitedi U18 ja U21 võistkonades, neljapäeval Euroopa liigas Midtyjyllandi vastu, lüües sealgi kaks väravat.

"Rashford oli minu jaoks väga üllatav talent oma ajastuse, liigutuste ja mängutarkuse poolest. Ta liikus kastis suurepäraselt ning võib Manchester Unitedi jaoks osutuda väga positiivseks üllatuseks, vähemalt selle põhjal, mida mina täna nägin," ütles Arsenali peatreener Arsene Wenger.

Louis van Gaal lisas, et Rashford paistab iga esitusega üha rohkem silma. "Ma kujutan ette, mida esimene mäng talle tähendas - ta on ründaja, kelle töö on väravaid lüüa. Esimene mäng tuleb tavaliselt paremini välja, sest seal sa saad teha, mida sa arvad end hästi teha oskavat, kuid teises mängus pead sa tegema juba seda, mida treener sinult nõuab ning ta tegi seda fantastiliselt," sõnas ManU juhendaja.

"Et ta ka teises mängus hästi hakkama sai, näitab järjepidevust. Kuid ta peab seda näitama ka kolmandas, neljandas ja viiendas mängus. See, mida ta oma teises mängus tegi, on sellegipoolest eriline."