"Olen väga rahul. Mulle on praegu kõige tähtsam, et saan jälle mängida ega pidanud liiga kaua uut klubi otsima," sõnas paari tunni eest Torpedoga kontrahti sõlminud Zenjov.

Veidi enam kui kuu aja eest Inglismaa esiliigaklubiga Blackpool lepingu katkestanud ja vabaagendiks saanud Zenjovi sõnul oli kosilasi teisigi. "Huvi tunti mitmelt poolt, nii Euroopast kui ka kaugemalt - jah, ka Aasiast. Aga Torpedo oli igas mõttes kõige parem variant: Venemaa kõrgliiga tase on tugev; Moskva on Tallinnast vaid 1,5-tunnise lennusõidu kaugusel ning saan pere ja väikese lapsega rohkem koos olla kui mõnes kaugemas paigas; ka materiaalsed tingimused on head."

Juba homme hommikul ootab Zenjovi ja ta uusi meeskonnakaaslasi lend Krimmi, kus Torpedo peab esimese talvelaagri. Järgnevad treeningkogunemised Hispaanias ja Türgis.

"Rääkisin ka treeneriga: veendusin, et ta oli minust väga huvitatud. Ta kavatseb mind eelkõige kasutada paremääre-ründaja kohal. Ütles, et kui kõvasti töötan, saan ka korralikult mänguaega," vahendas Zenjov värsket vestlust Valeri Petrakoviga.

Torpedo saavutas 2000. aastal Venemaa kõrgliigas pronksmedali, kuid juba kuus hooaega hiljem pudeneti esiliigasse. Sealt naasti eliitseltskonda mullu. Talvepausile läks Torpedo, olles 16 meeskonna konkurentsis 12. kohal. Varem on Eesti koondislastest Torpedos mänginud Andres Oper,Enar Jääger, Andrei Stepanov, Dmitri Kruglov ja Vladimir Voskoboinikov.

25-aastane Zenjov mängis enne Blackpooli kuus hooaega Ukrainas Lvovi Karpatõs. Venemaa kõrgliigas peaks ta debüüdi tegema märtsi alguses, mil meistrivõistlused jätkuvad.