Valik inglaste mängujärgseid kommentaare:

Wayne Rooney, Manchester Unitedi ründaja: Oleme tulemuse ja kolme punkti üle õnnelikud. Arvan, et mängisime täna hästi ning oleksime võinud mõne värava rohkemgi lüüa. Noortele oli selline mäng, kus vastased istusid kogu mängu kaitses, heaks rünnakute ülesehitamise katsetamiseks. Hea oli ka Jack, kes on mänginud viimastes mängudes veidi teisel positsioonil kui varem - ta on fantastilise visiooniga mängija."

Küsimus pilkude mängust Sergei Pareikoga enne värava toonud karistuslööki. Rooney: "Eks see oli rohkem selline mind game (tõlkes: mõttemäng). Näitasin talle oma pilguga, et sihin justkui tagumist nurka, kuid tegelikult lõin teisele poole."

Gary Cahill, Londoni Chelsea keskkaitsja: "Eesti tegi meile tänase mängu raskeks, mistõttu tunnustaksin nende esitust. Poolajal ütles Roy (Inglismaa peatreener Roy Hodgson) meile, et püsiksime kannatlikena ja ajaksime oma asja edasi. Ta ütles, et küll meie võimalus tuleb. Ja tuligi. Klavanile teise kollase kaardi toonud olukorda ma väga hea nurga alt ei näinud, seega selle osas mingit seisukohta võtta ei tahaks."

Jack Wilshere, Londoni Arsenali poolkaitsja: "Tegime hea mängu, kuigi arvan, et me pidanuks mõne värava veel lööma. Teadsime, et meil tuleb palju raskem mäng kui neljapäeval San Marinoga, sest Eesti on hea meeskond - nad on hästi organiseeritud."