Reede õhtul alistati ülimalt võitluslikus ning kaartiderohkes kohtumises Paide Linnameeskond 3:1, kusjuures veel teise poolaja keskel oli seis viigiline.

"Töö ei ole veel lõpetatud, tiitel ei ole veel meie käes. Hea, et tegime väikese sammu selle suunas, aga üks mäng on veel ees ja hakkame juba praegu selleks valmistuma, et Nõmmel lahingut anda," tõdes Infoneti ründaja Vladimir Voskoboinikov.

Mängust isegi rohkem olid mõlema meeskonna mängijad nördinud peakohtunik Andrei Karhu tegevuse üle. Kui Paide ründaja Vjatšeslav Zahovaiko tunnistas teleintervjuus Postimehele, et kohtunikul oli arenguruumi "siit kuuni", siis Voskoboinikov meenutas mullu skandaalse punase kaardi järel karjääri lõpetanud Sergei Pareiko sõnu.

"Kui eelmisel aastal sai Pareiko punase kaardi, siis pärast seda oli tema küllaltki emotsionaalne kommentaar see, et Eesti kohtunikud ei vasta tasemele. Viimastes mängudes hakkan ma vaikselt sellest aru saama, miks ta eelmisel aastal nii vihane oli. Kui te vaatasite tänast mängu, siis mängu alguses näitas kohtunik ainult meie mängijatele kollaseid kaarte, aga lõpus, kui mäng oli praktiliselt tehtud, siis okei - hakkas ka Paidele jagama," põrutas Voskoboinikov.

Infonetil jäävad Paide vastu teenitud kollaste kaartide tõttu viimasest kohtumisest Kaljuga kindlasti eemale nii Aleksandr Kulinitš kui Pavel Dõmov.

"See ei olnud küll meie viimane mäng, aga viimase kümne kohtumise jooksul oleme rääkinud sellest, et mängime mitte ainult oma vastastega, vaid ka kohtunikega. Kõige tähtsam on ennast tasakaalus hoida, oma emotsionaalsust mitte välja lasta. Liigume oma eesmärgi suunas," keskendub Infonet Voskoboinikovi sõnul siiski oma esitustele.

Kruglov poleks üldse pidanud platsile tulema

Infoneti kaitsja Dmitri Kruglov ei oleks aga kerge hüppeliigesevigastuse tõttu üldse platsil käinud, kui kõik oleks juba esialgu plaani järgi käinud.

"Treeneriga oli kokkulepe selline, et kui seis lubab, jääksin pingile, et mitte vigastust süvendada. Aga seis oli 1:1, pidime võitma ja meie õnneks nii ka läks."

Kui suur on hooaja sellises faasis lisaks füüsilisele ka emotsionaalne pinge?

"On raske, aga kogemus lubab mängida ja see pinge, mis praegu tabelis on, annab rohkem keskendumist. Ei saa mitte kellegi vastu ühekski hetkeks lõdvaks lasta. Nagu jalgpall näitab, siis kõik suudavad mängida kõikide vastu, nagu Rakvere suutis Kalju vastu," meenutas Kruglov sel teisipäeval toimunud kohtumist, kus autsaider Rakvere Tarvas kodus peaaegu Nõmme Kaljult punkte röövis.

"Väga huvitav hooaeg. Ma loodan, et see lõpeb nii, nagu me loodame."

Infonetil on tabeliliidrina kirjas 77 punkti, Nõmme Kalju, FC Flora ja FC Levadia on kõik 72 silma peal, kuid nende 35. vooru kohtumised toimuvad laupäeval. Viimases ehk 36. voorus lähevad vastamisi Kalju - Infonet ning Flora - Levadia.