Lindpere viis oma meeskonna 40. minutil juhtima, kuid vastased viigistasid 57. minutil ning rohkem väravaid selles kohtumises ei löödud. Kaks päeva varem alistuti aga 2:4 Seattle Soundersile, ka selles kohtumises mängis Lindpere kõik 90 minutit.

Red Bulls hoiab Põhja-Ameerika profiliigas MLS 17 kohtumisest teenitud 24 punktiga idakonverentsis teist kohta. Liider Philadelphia Union on 16 mängust kogutud 26 silmaga liider, ka RB-ga võrdselt punkte teeninud Columbus Crew'l on mäng varuks.

Enar Jääger tegi Norra meistriliigas Aalesundi 1:0 võidumängus Lillestrømi vastu kaasa kõik 90 minutit ja teenis 74. minutil kollase kaardi. Sander Post koosseisu ei kuulunud. Ka Raio Piiroja sai kirja täismängu, kui Fredrikstad oli võõrsil samuti 1:0 parem Sogndalist. Kui hooajast on läbi 13 vooru, hoiab Aalesund 23 silmaga kolmandat, Fredrikstad 17 punktiga seitsmendat kohta.

Vigastusest taastuv Aleksandr Dmitrijev jäi varumeheks, kui Jekaterinburgi Ural oli Venemaa esiliigas kodus 2:0 parem Habarovski SKA-Energiast. Võidurõõmu sai maitsta ka FK Himki, kes alistas samuti kodus 1:0 Krasnorjarski Jenissei. Vladimir Voskoboinikov sekkus 67. minutil vahetusest. Ural on pärast 17 vooru 28 punktiga viies, Himki 18 silmaga 15nes.

Andrei Stepanov jälgis pingilt, kuidas FK Gomel alistas Valgevene kõrgliigas võõrsil 2:1 Bresti Dinamo. 15 vooru järel hoiab Gomel 22 punktiga neljandat kohta.

Taavi Rähni koduklubi Tianjini Songjiang teenis Hiina esiliigas hooaja teise võidu, kui oli võõrsil 3:1 parem Yanbianist. Kui mängitud on 14 vooru, paikneb Songjiang 14 punktiga 11. tabelireal.

IFK Norrköping kaotas Rootsi meistriliigas võõral väljakul 0:3 Stockholmi klubile AIK. Eesti koondisega Lõuna-Ameerika turneel viibinud Joonas Tamm meeskonda aidata ei saanud. Kuraditosina vooru järel on IFK 15 punktiga 15. kohal, väljalangemistsoonist lahutab neid üks koht ja üks punkt.

Artjom Dmitrijev sekkus Leedu meistriliigas Pakruojisi Kruoja 0:1 kaotusmängus Marijampole Suduva vastu 78. minutil vahetusest. 15 mängust 22 silma teeninud Kruoja on 12 meeskonna konkurentsis kuues.

Jyväskylä JK kirjutas möödunud nädalal tabelisse viigi ja kaotuse, kui alistus võõrsil 0:2 Turu Interile ja jagas punktid seisul 2:2 Espoo Honkaga. Eesti koondisega Lõuna-Ameerikas viibinud Mikk Reintam kummaski kohtumises ei osalenud.

Eelmisel nädalal said võõrsil pallivad Eesti mängijad teada ka oma vastased eurosarjade eelringides. Sergei Pareiko ja Krakowi Wisla alustavad Meistrite Liigat 2. eelringist Läti meistri Riia Skonto vastu. Enar Jääger ja Aalesund lähevad Euroopa Liiga 1. eelringis kokku Walesi klubi Neath FC-ga, Konstantin Vassiljevi tööandja Luka Koper kohtub FK Karagandõga Kasahstanist.