Norbert Hurt juhendab noormeeste U17 koondist alates selle aasta algusest ning tema käe all teenis järgmise aasta koduseks EM-finaalturniiriks valmistuv koondis muuhulgas võite tugevate Prantsusmaa, Rootsi ja Hispaania eakaaslaste üle.

Jürgen Henn tüüris sel hooajal Tallinna FC Flora meeskonna Eesti meistriks ning Euroopa liigas jõuti teise eelringi.

Aleksandra Ševoldajeva juhendamisel tuli FC Flora naiskond Eesti meistriks, karika- ja superkarika võitjaks ning Balti liigas teeniti hõbemedalid.

Albert Vollrat oli Eesti koondise esimene eestlasest peatreener. Eesti meistrivõistlustel viis ta Tallinna Puhkekodu hõbedale (1935) ning kahel korral pronksile (1934, 1936). Aastal 1933 tuli ta Londoni Arsenaliga kuulsa Herbert Chapmani abitreenerina Inglismaa meistriks. 1946. ja 1947. aastal tüüris eestlane peatreenerina Moskva Spartaki Nõukogude Liidu karikavõitjaks.

Budapesti Ferencvárosega tuli Vollrat abitreeneri rollis Ungari meistriks (1929) ja karikavõitjaks (1928), samuti võitis ta Kesk-Euroopa klubide Mitropa karika. Eestlane jõudis ka triumfeerida 1929. aasta Kataloonia meistrivõistlustel, kuuludes Barcelona Europa personali hulka.