"Praegu ei oska midagi öelda, kuna mul oli Infonetiga plaanis jätkata ja järgmise hooaja osas konkreetne jutt. Sama seis oli ka teistel mängijatel. Otsus liituda Levadiaga oli paljudele suur-suur üllatus. Pean tulevikuplaanide tegemiseks aja maha võtma," sõnas 36-kordne Eesti koondise internatsionaal Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Vaatan ja uurin hetkel igasugu variante. Jaanuarini on aega. Selleks ajaks peaksid mõned asjad selged olema. Olen aru saanud, et Levadia-Infoneti ühendklubist minu suhtes praegu konkreetset huvi pole."

34-aastane Voskoboinikov ei välista hetkel midagi - ei karjääri lõpetamist ega ka välismaale siirdumist. Varem Belgias, Venemaal, Rootsis, Aserbaidžaanis, Gruusias ja Hiinas mänginud kesktormaja liitus infonetiga 2016. aasta jaanuaris.

2013. aasta Eesti liiga parim väravakütt (28 tabamust) lõi möödunud hooajal 35 mängus 13 väravat.

6. novembril andsid Levadia ja Infoneti juhid pressikonverentsi, milles teatati, et ühendklubi esindusmeeskonna peatreeneriks saab Aleksandar Rogic, kes lõppenud hooajal istus Lasnamäe klubi treeneritoolil. Ainsa mängijaga on seni uueks hooajaks leping sõlmitud 25-aastase keskkaitsja Maksim Podholjužiniga.