Zahovaiko sõnul nägid Paide klubi esindajad temas inimest, kes on võimeline neid aitama nii mänguplatsil kui treenerite tiimis.

"Vesteldes põgusalt klubi eesmärkidest, leidsime, et mõlemad osapooled võidavad koostööst. Seega olen väljakutseks valmis," lausus Eesti koondist 39 korral esindanud Zahovaiko.

Zahovaiko jätkas: "Võrreldes Premium liiga esinelikuga on Paide Linnameeskond amatöörmeeskond, kuhu kuuluvad tublid Eesti mehed, kes päeval käivad tööl või koolis ja vabal ajal mängivad vutti. Usun, et meeskond on heas tasakaalus. On andekaid noori ja neid täiendavaid kogenud mängijaid. Meeskonnal on võitleja iseloom ja kui suudame mäng mängult kvaliteeti tõsta, siis peale esimest ringi saame hinnata oma potentsiaali. Olen veel ideaalsest mänguvormist kaugel, aga päev päevalt enesetunne paraneb. Treeneri ja meeskonnakaaslaste innustamine motiveerib mind veelgi rohkem pingutama, seega on vaid aja küsimus, millal saan meeskonda platsil aitama hakata."

Peatreener Meelis Rooba sõnul saab Zahovaiko liitumisega Paide Linnameeskond juurde väga vajaliku täienduse ründeliini. "Usun, et tänu temale saame mängida rünnakul palju mitmekesisemat jalgpalli," sõnas Rooba.

Viimati mängis Zahovaiko Sillamäe Kalevi ridades, kellega Paide meistriliiga avavoorus 7. märtsil võõrsil ka kohtub.