33-aastane Zahovaiko lõi lõppenud hooajal 27 Premium liiga mängus 17 väravat, mis väravaküttide edetabelis andis FC Levadia Ingemar Teeveri (24) ja Sillamäe Kalevi Jaroslav Kvasovi (18) järel kolmanda koha. Premium liiga kõigi aegade väravalööjate edetabelis on Zahovaiko 192 väravaga Maksim Gruznovi (308) järel teisel kohal.

Paide Linnameeskond väga tahtis, et ma jätkaks jalgpallurina ja minupoolne soov oli samuti tegelikult olemas. Seega leppisime kokku, et mängin ühe aasta veel Paide eest ja teen seda mõnuga,“ kommenteeris Zahovaiko jätkamise otsust.

„Kui hakata neid põhjuseid aga lahterdama, siis tooksin kõigepealt esile oma poja, kellele tahaksin olla eeskujuks. Tema käib ka mul juba jalgpalli trennis ja nagu näitas tänavune aasta, tekkis tal jalgpalli vastu eriline huvi. Seega tema oli minu jaoks üks väga oluline faktor. Teiseks tahaks loomulikult aidata Paidet. Ma usun jätkuvalt, et õige komplekteerimisega saaksime olla järgmisel aastal edukad. Ja kolmandaks, mis siin salata – tänavu ma nautisin väravate löömist ning mida rohkem ma lõin, seda suurem mängunälg tekkis. Nüüd ei jõua enam 14. detsembrit, mil ettevalmistus algab, ära oodata! Ennustamine pole mulle kunagi meeldinud. Seitsmes koht ei peegelda meie tõelist taset, mistõttu ma usun, et me oleme võimelised mängima palju ilusamat jalgpalli ja võitleme 2016. aastal välja parema koha. Paide ei taha olla põhjas vaid tipus!“ lisas Zahovaiko.

„Slava olulisust saime eelmisel hooajal hästi tunda - tema kvaliteeti näitas löödud väravate arv ja ka teistele momentide tekitamine. Usun, et järgmisel hooajal suudab ta meid palju aidata kuna ta ise on väga motiveeritud. Kindlasti on Slava üks meie meeskonna võtmemängijatest,“ tõdes peatreener Meelis Rooba.

Zahovaiko otsus rõõmustas ka Paide Linnameeskonna presidenti Veiko Veskimäed. „Sellise taseme ja kogemusega mängija jätkamise üle on meil loomulikult hea meel. Läinud hooaja teises pooles paranes ettevalmistusperioodil oluliselt uuenenud meeskonna kokkumäng ning ühes sellega ka tulemused, mis päädis liigasse kindla püsimajäämisega. See andis uut motivatsiooni ja positiivse laengu ka Zahovaiko sugusele kogenud mängijale. Usun, et ta sepistab tuleval hooajal veel nii mõnedki kübaratrikid ja teeb elu kibedaks paljudel vastastel.“

„Zahovaiko jätkamise kõrval saan täna kinnitada, et meeskond on suures osas komplekteeritud – enamus eelmisel hooajal mänginud mängijatest jätkavad ning kokkulepped on tehtud ka mõningate täiendustega, kelle hulgas on nii perspektiivseid noormängijaid kui ka kogenud raudvara. Loomulikult käib töö meeskonna tugevdamisega edasi kuni hooaja alguseni. Ühe uuendusena liitub esindusmeeskonnaga teine treener, mis annab senisest enam võimalust treeneritel keskenduda just mängijate personaalsemale arengule. Nii uue abitreeneri, kui uute mängijate kohta, anname infot juba lähiajal,“ lisas Veskimäe.