Vrba sõnas mängujärjgsel pressikonverentsil: “Esimesed 15 minutit polnud meie mäng see, mis oleks pidanud olema. Nõmme Kalju näitas südikust ning selle preemiana lõid nad ka värava, tõestades ennast kõva vastasena. Oma meeskonna mäng tekitas sel perioodil küsimärke, kuid seejärel teenisime penalti ning pärast teist väravat olime juba enesekindlamad ning muutusime agresiivsemaks.”

“Viis aastat tagasi polnud meil sarnaseidki tingimusi tänastega võrreldes. Meil on oma staadion, klubiruumid ning klubis on loodud kõik tingimused selleks, et meeskond saaks täielikult keskenduda treenimisele. Sellise kodustaadioni omamine on meile ka palju edu toonud," tõdes Vrba.

Esile tõi ta ka 38-aastase kapteni Pavel Horvathi esituse: “"Jäin tema esitusega väga rahule. Ta on oluliselt vanem teistest ning seega on tal ka mänguskeemis eriline koht. Keskväljal mängivad meil kolm meest, mis annab talle võimaluse mängus puhkehetki saada ning näidata, mida ta suudab luua platsil.”

Miks tegi aga Vrba mängu lõpus kukerpalli? “Sest lubasin oma meeskonnale, et edasipääsu korral teen kukerpalli.”

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: “Tulime enesekindlalt mängima, kuid lõpuks saime sauna. Kuni 1:0 eduseisuni olime enesekindlad, kuid penalti muutis mängu. Soovin meie vastastele edu."

Andres Koogas: “Vastane oli täna kiirem ja parem ning oleme natuke pettunud, kuna läksime kohtumist juhtima. Näitasime, et suudame nendega mängida ning lõime neile ka kaks väravat, kuid nad tõestasid, et olid tugevam meeskond.”