Pealinnaklubi tegemistega hästi kursis olev ajakirjanik Steven Goff kirjutas pühapäeval, et üks Unitedi mängija on andnud positiivse proovi. Nakatunut mängijaks peeti just Sorgat, sest tema eemaldati ootamatult nimekirjast. Lisaks polnud eestlane ka vigastatud, mis samuti tõenäosust tõstis. Lisaks ühele Unitedi mängijale oli ühe Toronto palluri proovi vastus ebaselge. Kumbki klubi pole avalikustanud, missuguste mängijate testidest jutt käib.

Mõned tunnid hiljem säutsus aga Goff, et Unitedi mängija esialgne proov võis olla valepositiivne. Nimelt viidi mängijate seas läbi teine testimine, mille käigus ühtegi positiivset proovi ei leitud. Selleks, et olukorras kindel olla, tehakse veel kolmas test.

Uus areng saabus ööl vastu esmaspäeva, kui selgus, et D.C. Unitedi ja Toronto vaheline matš peetakse esmaspäeval Eesti aja järgi algusega kell 16. Kaks mängijat, kelle koroonaproovide osas on segadus, tänast kohtumist kaasa ei tee.

Täiendatud kell 14.00:

"Me oleme uurinud, aga pole ka ise veel vastust saanud. Oleme hetkel täpselt sama targad, kui see, mis on kirjutatud," rääkis Sorga endise koduklubi FC Flora president Pelle Pohlak. "Praegu lisainfo puudub."

"Nii palju ma tean, et ta oli korralikult isolatsioonis kogu aeg," jätkas Pohlak. "Üks leht kirjutas, et proov võis olla valepositiivne ning tehakse uus test. Ta võis olla üks nendest mängijatest, kuid ma ei tea, kas info käis tema kohta või mitte."