Kõige tõsisema trauma küüsis on Allan Kimbaloula – teda ootab peatreener Igor Prinsi sõnul lõikus ja mängupaus kujuneb hinnanguliselt viie kuu pikkuseks. Tarmo Neemelo, Tihhon Šišovi ja Fabio Pratese paranemine kestab paarist nädalast kuni kuuni, ent Poola hõbedaklubi vastu ei saa lahingusse minna nemadki. Kalju värskeim täiendus Jarmo Ahjupera kogub Prinsi sõnul alles õiget mänguvormi.

„Seis ei ole kaugeltki ideaalne, aga mingit nurinat ega hala meilt ei kuule. See on jalgpall, millega vigastused käivad kokku. Oleme hoopis positiivsed: meil on pinki, noored-vanad on tasakaalus ja miinimumeesmärk eurosarjas on juba täidetud. Oleme piisavalt valmis,“ sõnas Prins.

Mõeldes konkreetselt tänasele heitlusele Lechiga, lausus Kalju juhendaja: „Ma ei hakka Lechile isegi eraldi soosikukoormat asetama – see on lihtsalt fakt, et nad on meie eelmisest vastasest Reykjaviki Framist kordades tugevamad. Aga ka meie üritame minna jalgpalli mängima.“

Tõdemusele, et ehk ei pruugi alles hooajaks valmistuv Lech olla veel parimas hoos, vastas Prins, viidates Levadia 0:7 saunale Prahas: „Alles eile nägime, kuidas treeninglaagrist tullakse. Inimesed, saage aru: sellised asjad võivad juhtuda, kui liigade vahed on nii suured.“

Kalju ja Lechi mäng algab homme kell 19 Kadrioru staadionil. Kaks ja pool tundi hiljem pannakse Lilleküla staadionil pall mängu Sillamäe Kalevi – FK Krasnodari sama sarja kohtumises.