Zenjov aitas oma koduklubi Karagandõ Šahtjori kodus 3:1 võidule valitseva meistri Astana üle. Algrivistuses alustanud ääreründaja lõi 24. minutil stiilselt väravavahi jalge vahelt seisuks 2:0 ning mängis rolli ka kolmanda värava juures 79. minutil.

87. minutil jäi Šahtjor Nigeeria ründaja teise kollase kaardi tõttu platsile kümnekesi ning 90. minutil lõi Astana auvärava.

Zenjovi värav videos alates 2:01-st:

Artjom Dmitrijevi koduklubi Okžetpes pidi tunnistama võõrsil Aktau Kaspii 2:1 paremust. Kodumeeskond läks 12. minutil juhtima ning suurendas eduseisu 78. minutil penaltist. Dmitrijevi tabamus sündis 83. minutil, kui tal õnnestus pea vahele panna karistuslöögist latti ja sealt tagasi põrkunud pallile.

Vaata videost alates 4:12:

Šahtjor hoiab liigataeblis 23 punktiga kuuendat kohta, Okžetpes on 11 punktiga viimasel kohal ehk langemas esiliigasse. Šahtjor on vaid ühe punkti kaugusel Euroopa liiga eelringi viivast kolmandast kohast. Dmitrijevi klubil jääb hooaja lõpuni kaks, Zenjovil neli kohtumist.

Zenjov on sel hooajal Kasahstani meistriliigas 14 mänguga löönud 3 väravat ja andnud 3 väravasöötu, keskpoolkaitsja Dmitrijevi arvel on 15 mängu ja 4 tabamust.