Avapoolajal haaras endale initsiatiivi Taani ning külalised teenisid ka mitu karistuslööki Eesti värava lähistelt. Korra päästis Eesti halvimast väravavaht Karl Jakob Hein, kes suutis tõrjuda vastase karistuslöögi. Seejärel mäng võrdsustus ning avapoolaja parim võimalus oli Eestil, kui Anton Krutogolov pääses segamatult vastase trahvikastis löögile, kuid pall lendas napilt väravast üle, vahendab Eesti Jalgpalli Liidu koduleht.

47. minutil avanes Eestil taas suurepärane võimalus, kui Joel Kokla tsenderdas palli kaitseliini taha trahvikasti, kuid Alex Matthias Tamme löök läks postist veidi mööda.

59. minutil lõi taas Christoffer Rafn Petersen ohtlikust kohast karistuslöögi, kuid avapoolaja stsenaarium taas kordus, kui Hein kauni tõrjega ohu likvideeris. 72. minutil tegi Hein taas suurepärase tõrje, kuid ta lükkas üle lati Muamer Brajanaci peaga löögi.

Kohtumise lõpp oli ääretult pingeline ja sündmusterohke. 76. minutil teenis punase kaardi taanlane Mikkel Møller Lassen, kes sai teise kollase kaardi. Kaks minutit hiljem avanes Eestil järjekordne võimalus matši juhtima minna, kui Taanis elav Michael Schjønning-Larsen napilt väravast mööda lõi.

Lisaminutitel teenis penalti Taani, kui Daniel Tuhkanen palli trahvikastis käega mängis ja samuti teise kollase kaardi teenis. Kolmandal lisaminutil realiseeris penalti Brajanac, kes lõi palli tugevalt värava keskele.