"Teie paremäärel oli päris korralik vasaku jala löök. Vasakkaitsja oli samuti hea," vastas Hunt Iirimaa koondise hotellis telekaamerate ees Delfi küsimusele Eesti pallurite kohta.

Lisaks peab Hunt ohtlikuks ka reedel vahetusest sekkunud, kuid homme tõenäolselt algrivistuses platsile jooksvat Joel Lindperet, kelle mängu Los Angeles Galaxyga ta kaks nädalat tagasi vaatama juhtus.

"Nägin, kuidas Red Bullsi publik ta vastu võttis. Fännide reaktsioonist saad teinekord aru, millise mehega on tegu. Loodame, et ta meile teisipäeval väravat ei löö," sõnas ta.

Hunt viskas hiljem paar kildu ka. Nimelt sattus ta arutama Iirimaa meeskonna tugevuste ja nõrkuste üle ning nentis, et nende koosseisus pole kahjuks selliseid superstaare nagu Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

"Kahjuks pole neil Iirimaa passi, seega neid me kasutada ei saa," naljatles ta.

Hunt kandis Malahide Grand Hotelli kogunenud kümnekonnale ajakirjanikule elavalt ette Iirimaa peatreeneri Giovanni Trapattoni reedeõhtuse mängu järgsed soovitused: "Ta ütles kohe pärast mängu, et peame ikka veel olema fokuseeritud ning et see kõik ei ole veel läbi."

Trapattoni olevat pärast reedest matši oma mängijatele näidanud videoklippi eestlaste pealelöökidest. Üldiselt rõhutasid kõik laua taga käinud mängijad, et itaallane tahab oma töö korralikult lõpule viia ega lase palluritelgi end minutitki vabana tunda.