Vastased kasutasid esmakordselt oma ilmse üleoleku ära 22. minutil, mil nende kapten David Lafata kodumeeskonna juhtima viis. 32-aastane Tšehhi koondislane oli uuesti täpne 43. minutil, viies võõrustajad 2:0 ette. Avapoolaja üleminutitel vormistas Lafata täpse penaltiga seisuks juba 3:0. Nii mindi ka poolajale.

Teisel poolajal jätkas Tšehhi meister mängu domineerimist ning 55. minutil lõi meeskond juba neljanda värava, mille autoriks märgiti Levadia kaitsja Toni Tipuric. 57. minutil lõi Lafata oma neljanda ning kolm minutit hiljem suisa viienda värava. 84. minutil vormistas lõppseisuks 7:0 vahetusest sekkunud Tomáš Přikryl.

Levadia kolm viimast mängu on lõppenud nüüd haruldase 7:0 seisuga. Varem oli Levadia olnud võitjate poolel, alistades sellise tagajärjega nii La Fiorita kui Narva Transi.

Levadia pole kunagi varem eurosarjades nii suurt kaotust saanud. Eesti klubide rekord on selles vallas Tallinna Norma nimel, kes kaotas 1994. aastal sloveenide Mariborile suisa 0:10.

Meistrite liiga rekordit kordas aga Lafata, kes lõi täna viis väravat. Sama on suutnud liiga ajaloos veel 11 meest. Kui kogenud ründaja nimele märgituks ka kohtumise neljas värav, mis loeti ametlikult Tipurici omaväravaks, olnuks tegu absoluutse rekordiga.

Korduskohtumine peetakse nädala pärast Kadrioru staadionil.

Sparta Praha 7-0 Tallinna Levadia (3-0)
22', 44', 45'+4 (pen), 57', 60' Lafata, 55' (ov) Tipuric, 85' Prikryl