Vaata videot ja avalda arvamust, kas Hunt käitus pahatahtlikult või juhtus see kogemata!

Pallipoisi näol oli tegemist 13-aastase Kalju noortemeeskonna väravavahi Mihkel Viinalassiga, kelle treeneri Peeter Kusma sõnul lonkab poiss tänase päevani.

"Eile ta veel lonkas. Ta käis arsti juures ja ütles, et on mingi probleem meniskiga. Talle paigaldati põlve ortoos. Rääkis, et jalg veel ikka valutab ning trenni teha ei saa," ütles Kusma. "Ma pole selle situatsiooni kohta veel täpselt uurinud. Video põhjal võib teha igasugu järeldusi, sellest on raske midagi aru saada."

Poissi kontrollima läinud Kalju kapten Alo Bärengrub kommenteeris olukorda järgmiselt: "Ma situatsiooni ennast ei näinud, aga kui kontrollima läksin, siis poiss istus maas ja oigas. Keegi vist hüppas talle õnnetult otsa. Vaevalt, et seal midagi tahtlikku oli."

Rimo Hunt palus vabandust

FC Levadia ründaja Rimo Hundi kinnitusel tabas ta laupäevases A.Le Coq Premium Liiga mängus JK Nõmme Kaljuga pallipoissi kogemata, kuna libises võitlusliku olukorra järel.

"Kõik toimus suurel kiirusel ja ma libisesin kohas, kus kunstmuru lõpeb ja algab väljakut ümbritsev asfalt. Arvasin, et ma pallipoissi ei riivanud ja mängisin edasi. Alles videoklippi vaadates nägin, et olin teda kogemata jalaga tabanud. Palun pallipoisi ees vabandust ning soovin talle edu ja kordaminekuid jalgpalliteel. Ma tõesti ei näinud, et pallipoiss kogemata haiget sai," ütles Hunt FC Levadia kodulehekülje vahendusel.