Levadia kapteni taasiseseisvumise päeva "tervitus" on video kuuenda minuti alguses:

Mängu kolmandal lisaminutil lõi Kalimullin oma karistusalas Lutsu küünarnukiga näo piirkonda, mille tulemusena määras kohtunik Kristo Tohver Levadia kaitsjale punase kaardi ja Flora kasuks penalti, mille Valeri Minkenen kindlalt realiseeris.

Teisipäeval Levadia 1:0 võiduga lõppenud matši korduslahingu järel ei olnud punktiga rahul kumbki ning pärast lõpuvilet läks isegi väikeseks rüseluseks.

Levadia peatreeneri kohusetäitja Sergei Hohlov-Simson ei tahtnud eemaldamise kohta seisukohta võtta. “Peame vaatama videost. Kui punane kaart oli põhjendatud, ei ole midagi öelda, kui ei, ootame kohtunikku esmaspäeval vabandama,” ütles Hohlov-Simson. “Võtsime Flora vastu kahest mängust neli punkti, mis on suur samm edasi, kuid kuus olnuks veelgi parem.”

Vigastatud Vitali Leitani, Jevgeni Novikovi ja Povilas Šarunaseta tegutsenud Levadia tekitas kohtumise jooksul ehk ohtlikumaid võimalusi, kuid ainsaks tabamuseks jäi Aleksandr Volodini pealelöögi järel Karol Metsa puutest Stanislav Pedõki selja taha lennanud pall.

“Lükkasin palli ette ja lõin. Peab ka õnne olema, pall sai rikošeti, läks sisse ja meil vedas,” ütles Volodin. “Penaltimomenti ma ei näinud, kuid minu arvates väärisime võitu.”

Volodin andis keskringi juurest pika kaarpalli Flora karistusalasse, mille klaarimisel tegi Mets nii õnnetu puute, et see oma värava ülanurka lendas. Ka Pedõki positsioon ei olnud kõige parem ja 19. minutil oli Levadia 1:0 edu tõsiasi.

Võõrustajad talitasid kaitses kindlalt ning nende liinide murdmine mänguolukorrast käis Florale üle jõu. Üks parimaid šansse oli Erik Midtgardeni teise poolaja löök latti.

Flora lootsi Martin Reimi sõnul toimus Kalimullini poolt löök näkku ja järgnenud penalti päästis Florale punkti. “Viik oli õiglane lõpptulemus, kuid meil on kõvasti mõtteainet, sest kumbki mäng Levadia vastu ei olnud eriti hea,” rääkis Reim. “Lutsu sekkumine teisel poolajal pani vastased surve alla.”

Flora on 23 mängust kogunud 54 punkti, mis hoiab nad liidrikohal. Levadial on 24 matšist 47 silma, millega nad on neljandad. Järgmisel laupäeval kell 14.00 võõrustab Flora telemängust Tammekat, Levadia sõidab kell 17.00 algavaks kohtumiseks külla Paidele.