Naiste finaal algab homme A. Le Coq Arenal kell 13.15. Meeste finaal FC Flora ja karikakaitsja Narva Transi vahel algab kell 16. Kell 19.30 on U19 Eliitliiga Meistriliiga finaalis vastamisi Tartu Tammeka ja Tallinna Legioni kasvandikud.

Flora ja Tallinna Kalev on sel hooajal omavahel vastamisi läinud korra, kui rahvusstaadionil avati Superkarika kohtumisega naiste jalgpalli klubihooaeg. Tolles mängus sai Flora kirja 5:1 võidu, kui esimese poolajaga löödi Kalevile neli vastuseta väravat.

Nii Flora kui ka Kalev said tänu meistrivõistlustel teenitud esineliku kohale õiguse alustada karikamänge veerandfinaalidest. Kuna 1/4-finaali koha teeninud Pärnu JK naiskond sellest aastast enam meistrivõistlustel ei osale, pääses üks naiskond otse poolfinaali. Loosi tahtel oli selleks just FC Flora. Tallinna Kalev läks veerandfinaalis vastamisi Pärnu Vaprusega. Tasavägiselt kulgenud kohtumises läks võitja välja selgitamiseks vaja penaltiseeriat ning seal näitas kindlamat jalga Kalev. Poolfinaalis kohtus Flora oma duubelnaiskonnaga, kes alistati 11:0. Kalev võttis poolfinaalis 2:1 võidu Saku Sportingu üle.