Kui Kalju viis 16. minutil juhtima endine Sillamäe Kalevi vasakkaitsja Andrei Sidorenkov, siis 75. minutil vormistas penaltipunktilt lõppskoori detsembri esimesel poolel Levadiast Infoneti siirdunud Dmitri Kruglov.

Kui Kruglovi liitumine Infonetiga oli selge juba varem, siis temale lisaks tõmbasid Lasnamäel resideeruva klubi särgi selga kaks tema pikaaegset koondisekaaslast Sergei Mošnikov ja Vladimir Voskoboinikov. Mošnikov ja Voskoboinikov, kel kahe peale kirjas 59 koondisemängu, sekkusid väljakule teisel poolajal.

Voskoboinikov pallis eelmisel hooajal Nõmme Kaljus, Mošnikov kuulus viimati Kasahstani klubi FK Toboli ridadesse. Aprillis vigastas ründav poolkaitsja aga põlve ja see vajutas tema ülejäänud aastale tugeva pitseri. Eestis on Mošnikov pikalt pallinud FC Flora särgis.

Põneva taustaga ghanalased

Lisaks kogenud koondislastele võis Aleksandr Puštovi juhendatavas tiimis näha mitmeid leegionäre. Neist ilmselt nimekaim on 29-aastane Ghana poolkaitsja Haminu Draman. 43-kordne internatsionaal on jala valgeks saanud ka MM-il, kui ta 2006. aastal USA võrku sahistas. Klubikarjäär on ghanalase viinud Venemaale, Serbiasse, Prantsusmaale, Portugali ning Ameerika Ühendriikidesse. Eile sai Draman aga mängida vaid 9 minutit, enne kui ta traumaga väljakult lahkuma pidi.

Dramani kõrval sai eile täismängu kirja tema kaasmaalane Michael Ofosu Appiah. Korra ka Ghana rahvuskoondist esindanud keskkaitsja pallis viimati Lätis Riia Skonto särgis.

Veel on Infonet end näitama toonud kaks Venemaa ründajat Nikita Koljajevi ja Redvan Osmanovi näol. Neist esimene on Eestis varasemalt esindanud Levadia ja Sillamäe Kalevi ridu. Samuti teenisid eile mänguaega Kõrgõzstani kaitsja Artur Muladžanov ja leedukast poolkaitsja Tadas Elisius.


Infonetis testimisel viibiva Haminu Dramani värav 2006. aasta MM-il: