"Inglismaa on füüsiliselt nii tugev, kui sel tasemel võib üldse olla. Nad mängivad igal nädalal kõrgel tasemel. Selle mängu otsustab see, kes vasturünnakud paremini lahendab. Võime nende kaitsjatele kiirusega kindlasti probleeme tekitada, samuti ka nemad meile. See on üks nüanss, kus otsustatakse homme väga palju," rääkis Motherwelli ründaja.

"Kindlasti ei saa me mõelda nii, et see on lihtsalt üks mäng, mis on vaja ära mängida. Me ei ole siin selleks, et lihtsalt osa võtta. Mängime ikka tulemuse peale. Paberi peal tundub küll, et need on Inglismaale kohustuslikud kolm punkti, aga meie riietusruumis mõtleme teistmoodi. Arvan, et tekitame neile väga suuri raskusi."

Ojamaa andis mõista, et treenerid on mängijatele mänguplaani väga täpselt selgeks teinud, kuid milline see plaan täpsemalt on, jättis ta enda teada: "Me ei taha oma plaanist päris kõike ära rääkida. Treeneritel on plaan väga täpselt paigas. Me ei eeldagi, et tekitame 15 võimalust või hakkame pidevalt ühe koha pealt läbi minema, aga arvan, et kohti ja võimalusi tekib. Kui asjad õigesti ja hästi ära teeme, tekib ka meil võimalusi ära lüüa."