Inglismaa jalgpalli kõrgliiga mänge eksklusiivselt Eesti vaatajateni toov Viasati kanal, Premier League, on absoluutne hitt jalkafännide seas. Vutisõbrad näevad üliteravas HD-kvaliteedis maailma vaadatuima spordiliiga jalgpallilahinguid 24 tundi päevas, 7 päeva nädalas ja 365 päeva aastas. Näha saab kõiki hooaja 380 mängu, neist 180 otsepildis.

Viasat Eesti juhatuse esimehe Siim Tiidenbergi sõnul on spordikanalite kvaliteet ja tootmine üks Viasati olulisemaid ärisuundi, mida näitavad tugevad investeeringud võistlussarjade eksklusiivõigustesse järgnevatel hooaegadel, seda nii jalgpallis, korvpallis kui ka tennises. „Viasati rolliks on tuua ka Eesti televaatajateni maailmaklassi spordisündmused, reaalajas ja kõrgtasemel pildikvaliteediga,“ lisas Tiidenberg.

Viasati spordipaketis on neli erinevat spordikanalit nagu ainuke rahvusvaheliste õigustega eestikeelne Viasat Sport Baltic, Viasat Golf, Viasat Hockey ja English Premier League HD, läbi mille jõuavad Eesti vaatajateni eksklusiivsed ülekanded rahvusvahelistest võistlustest.

Viasat on osa Euroopa juhtivast meediagrupist Modern Times Group (MTG). MTG Viasat Broadcasting on juhtiv tasuta ja tasuliste tele- ja raadiokanalite operaator Skandinaavias ja Baltimaades ning tegutseb Bulgaaria, Tsehhi, Ungari, Sloveenia, Venemaa ja Ukraina teleturgudel. Viasati kanaleid edastatakse kokku 100 miljonile vaatajale 24 riigis. Viasat on Eesti esimene digi-TV operaator, kes pakub satelliit digi-tv teenust alates 2002. aastast. Viasati digitelevisioon on kättesaadav kogu Eesti territooriumil.