Vooru parimaks valiti CSKA serblasest poolkaitsja Zoran Tošić (8 p), kes tüüris moskvalased 5:1 võiduni liigas viiendaks langenud Krasnodari üle. Muide, Tošić on teeninud palju kiidusõnu ka Moskva klubi viimastes Meistrite Liiga mängudes. Vassiljevist rohkem punkte sai teinegi CSKA mängumees, kogenud keskkaitsja Sergei Ignaševitš (7,5 p).

Kolmandat kohta jäid 7 punktiga jagama Vassiljev, Zeniidi poolkaitsja Roman Širokov, Kubani ründaja Georgi Bukur ning CSKA ründaja Seydou Doumbia.

"Esmakordselt ründaja taga mänginud Vassiljev juhtis mängu enesekindlalt ning ei jätnud tegemata ka musta tööd. Ta otsustas mängu saatuse juba avapoolajal, lüües värava ning andes tabamuseni viinud karistuslöögi," kiidab Sport Ekspress tänavu esmakordselt valikusse kuulunud Vassiljevi tegutsemist.

Permi Amkari 2:1 võit Dünamo üle aitas vooru koosseisu pääseda lisaks Vassiljevile veel kahel Amkari mängijal, väravavaht Sergei Narubinil ja keskkaitsja Dmitri Belorukovil (mõlemad 6,5 p). Liigatabelis jagavad Amkar ja Dünamo nüüd 23 punktiga kuuendat kohta, neljandast kohast lahutab neid seejuures vaid üks punkt.

Vassiljevit ja Amkari ootab järgmine tugev vastane ees juba sel laupäeval, kui võõrsil kohtutakse liiga liidri Peterburi Zeniidiga.