Lennuk oli Moskvasse jõudmas, kui kehvade ilmastikuolude tõttu lükati maandumist Šeremetjevo lennuväljale edasi.

"Moskvas oli tol hetkel kõva lumetorm. Kuna maandumiseks oli avatud vaid üks rada, tekkis järjekord. Nii pidimegi õhus tund aega ringi tiirlema," meenutab Vassiljev.

Ent siis, hetkel, mil lennuk sai pärast pikka ootamist loa lõpuks maanduda, tabas reisijaid ebameeldiv üllatus: "Lennuki rattad hakkasid parasjagu maad puudutama, kui piloodid järsult suuna kõrgemale võtsid. Keegi ei öelnud meile esialgu, milles probleem on, ainult omavahel arutasime, et ehk oli teine lennuk rajal veel ees. Nagu hiljem selgus, nii oligi. Ent piloodid tegid oma tööd hästi - väga kiiresti reageerisid ja manööverdasid."

Vassiljev sõnul pole ta sarnast lennureisi varem kogema pidanud. Samas tunnistas ta, et elu silme eest läbi ei jooksnud. "Minul mitte, aga ma ei tea, võib-olla mõnel teisel mängijal tõesti jooksis."

Ka Permi laupäevane mäng Moskva Dünamoga ei kulgenud loodetud moel. Pealinlased, kes on nii klubi ajaloo kui rahaliste võimaluste poolest Permist selgelt üle, said 2:0 võidu, seejuures Vassiljev sekkus mängu 61. minutil. Kolme kuu pikkusele talvevaheajale läks Amkar Venemaa kõrgliigas 7. kohalt, olles kogunud 30 punkti.