Persoonidest on Jalka fookuses Nõmme JK Kalju ridades esile tõusnud Tõnis Kaukvere, Pärnu JK Vapruse treener Gert Olesk ja Türgi koondise kapten Tuncay Sanli. Värske numbri "Käbi ja känd" rubriik tutvustab tuntud korvpallurit Jaanus Liivakut ning tema poega Franki, kes harjutab Hollandis.

Jalka vaatab tagasi jalgpalliportaali soccernet.ee ajaloole ning uurib Keila SOS lasteküla kasvandikelt, kuidas jõuab FIFA Fair Play lipp enne rahvusvahelisi mänge A. Le Coq Arenale. Ajakiri leidis Vatslast ühe mehe initsiatiivil ehitatud supermuruga väljaku ning annab põhjaliku ülevaate Inglise vutiakadeemiatest.

Liigajuttudes otsitakse muu hulgas mõjusa turunduse valemit, vaadatakse tagasi rannajalgpalli hooajale ja selgitatakse, mis tegelased mängivad Navi Vutiseltsis. Postritel on seekord Eesti ja Brasiilia koondis, Zlatan Ibrahimovic, Alberto Gilardino ning Tuncay Sanli.

68-leheküljeline Jalka ilmub 12 korda aastas, ühe numbri hind on 29 krooni. Jalka on müügil ühtekokku 342 erinevas kohas üle Eesti.