Kaalma valvas Eesti puuri mälestusväärsetes kohtumistes Venemaa ja Hollandi vastu, kuid ei pääsenud kunagi välisklubisse. Meistriliigas annab temaga enamrännanud mängija tiitli eest võidelda, kuivõrd mees on esindanud kokku kaheksat klubi.

Persoonidest on luubi all veel Tartu Tammeka kaitsja Artur Pikk, teenekas Viljandi vutitreener Jaak Luhakooder, Chelsea äss David Luiz, Tallinna Kalevi ründetuus Rimo Hunt ning käbi ja kännu külgedel Rene Busch ja Rene Busch.

Meistriliiga veergudel tutvustatakse Starmani vutipidude sarja, Lembit Peegli fotosilm püüdis kinni Flora, Levadia ja Kalju lahingud, Karel Voolaid analüüsib Flora ja Levadia kaotuste põhjusi eurosarjades ning külas käidi seekord Põltsamaal.

Maailma küljed süvenevad Inglise kõrgliiga võlgadesse ja särasse, II liiga klubidest on fookuses Esiliigasse rühkiv Paide Kumake, III liigast päästjate ja prominentide sats LiVal ja IV liigast kümnendat juubelit tähistanud MTÜ Jalgpallihaigla.

Arvamuslood pärinevad seekord peatoimetaja Indrek Schwede ja Eesti naistekoondise peatreeneri Keith Boanase sulest. Postritel seisavad David Luiz, Joe Hart ja Cesc Fabregas.