Pikemas usutluses kuulutab aga Eesti koondise ja FC Flora abitreener Janno Kivisild, et peatreenerirong ei ole tema jaoks kuhugi minema tossutanud ning ükskord algab aega, mil jäme ots taas tema käes on. Selleks peab senisele 33 eluaastale lisanduma vanust ja tarvis on saada juurde kogemusi.

Persoonidest on luubi all veel FC Levadiasse siirdunud U-21 koondise poolkaitsja Albert Taar, unustatud ja taasleitud Geit Prants, välistähena argentiinlane Javier Matias Pastore, Jüri Mõis ja pojad ning Levadia noortetreener Aivar Priidel.

Külas käis Jalka Türi Ganvixil, kus üritatakse kohalikule vutielule puhuda sisse hoogu, mis kandis kevadpealinna jalgpalli möödunud sajandi keskel. Taasalustatakse vuti ABC-ga, kus fookuses on vigastuste ennetamine ning fotokorüfee Lembit Peegel vaatab pildis tagasi eelmisele Meistriliiga hooajale, et leida sealt vihjeid peagi algavaks uueks.

Indrek Schwede lahkab Eesti - Bulgaaria mängu tagamaid ning Lennart Komp tutvustab Teitur Thordarsoni abiga Kanada jalgpalli eripalgelisust. Liigajuttudes nõuavad fännid, et Meistriliiga klubid nendega rohkem suhtleks, näidatakse, kui lähedal oli Pärnu Esiliiga meeskonnast ilmajäämisel, millega tegeleb Kohtla-Järve Alko, kellest koosneb tegelikult Eesti Koondis, kuidas Taeblas üritatakse hüpata välja Ameerika jalgpalli varjust ja vaetakse, miks on FC Anži saalivutis alistamatu.

Postritel seisavad hispaanlane Juan Manuel Mata Valenciast ja argentiinlane Javier Matias Pastore Palermost.